اخبار بین المللی, سلول درمانی, طب ترمیمی اخبار بین الملل, مهندسی بافت
شماره: 25208
1395/12/07 - 10:30
مقایسه ویژگی های القا کننده استخوان در داربست های معدنی شده سه بعدی پرینت شده

مطالعه ای جدید در دانشکده پزشکی جان هاپکینز به مقایسه پتانسیل استخوان زایی داربست های سه بعدی پرینت شده ای پرداخته است که با با غلظت های مختلفی از مواد معدنی بارگیری شده بودند.

به گزارش بنیان به نقل از medicalxpress، مطالعه ای جدید از تشکیل استخوان از سلول های بنیادی کشت شده روی داربست های زیست فعال پرینت شده سه بعدی که مواد معدنی افزودنی مختلفی ترکیب شده اند نشان داده است که برخی داربست های کمپوزیت معدنی، فعالیت تشکیل استخوان را بهتر از سایر داربست ها القا می کنند. ویژگی ها و پتانسیل استفاده از این داربست های زیست فعال در بازسازی استخوان و کاربرد آن ها در ارتوپدی در مقاله ای که در Tissue Engineering Part A به چاپ رسیده است، مورد بحث قرار گرفته است.

در این مطالعه محققین کیفیت پرینت چندین کامپوزیت مختلف از داربست های استخوانی سه بعدی را ارزیابی کردند.  در این مقاله که تحت عنوان Comparison of 3D-Printed Poly-ε-caprolactone Scaffolds Functionalized with Tricalcium Phosphate, Hydroxyapatite, Bio-Oss, or Decellularized Bone Matrix به چاپ رسیده است، محققین ویژگی های مکانیکی و ساختاری داربست های متخلخل مختلفی راگزارش کرده اند که سلول های بنیادی مشتق از چربی روی آن ها کشت شده بود. آن ها ویژگی های القای استخوان مربوط به هر داربست هیبرید، تشکیل استئوبلاست، محتوای کلسیمی و بیان کلاژن  آن ها را مورد ارزیابی قرار دادند. در زنجیره مواد مورد استفاده برای بازسازی استخوان، استفاده از قدرت داربست های ساخته شده از زیست مواد و مواد کریستالین، بهینه ترین انعطاف پذیری درمانی را ایجاد می کند. اطلاعات بیشتر در این زمینه در خبرهای تکمیلی آورده خواهد شد!.

پایان مطلب/

©2013 Royan Corporation. All Rights Reserved